Uncategorized

Privelessen, personal training,Shiatsu massage

Een priveles geeft u de gelegenheid om een persoonlijk, op maat gemaakt programma te verkrijgen. U kunt alleen of samen met een partner een personal yogatraining nemen.

Voor beginners en voor degenen die al langer de Yoga beoefenen. Er zijn mensen op onze yogaschool die al sinds 12 jaar bij ons de yoga beoefenen. Ook zij hebben plezier en baat bij de prive lessen. In de Yoga raakt men nooit uitgeleerd. Het is de kunst om de yoga te vertalen en te gebruiken in en voor het dagelijks leven.

Meer persoonlijke aandacht,  u krijgt o.a. tips hoe u  uw yogaoefeningen kunt vertalen en toe kunt passen in het dagelijks leven.

U krijgt, zo u dat wilt, een schema met oefeningen.

Aan de hand van dit schema kunt u thuis oefenen. Bij de andere privelessen kan dan vanuit dit schema geoefend worden.

Te denken valt aan het uitdiepen van de Asana’s lichaamsoefeningen, ademhalingsoef., meditatie enz. En hoe dit alles aan elkaar te koppelen/verbinden.

Privelessen worden gegeven voor of na de yogalessen. Bijvoorbeeld maandagmiddag om 17.45  Zaterdagochtend om 7.45 is er ook een mogelijkheid om een personal training te krijgen. Dit is vroeg maar wel een mooi tijdstip om yogaoefeningen te doen. Een goed begin van de dag en het weekend.

Voor meer informatie of een afspraak voor een priveles kunt u ons bellen of mailen. Onze gegevens zijn te vinden op onze contact pagina

Yoga in Woerden, Yoga in Culemborg, Yoga in Geldermalsen of Yoga in tiel. In al deze steden dorpen en omstreken is het mogelijk om een yoga prive les van ons te krijgen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.