Nieuws

Gratis Proefles + 2 gratis Yogasessies/middagen

U leest het goed, als u na een proefles besluit om bij ons(de Ashtanga yogaschool Woerden Culemborg) lid te worden. Dan kunt u per jaar 2 gratis yoga sessies van 2 uur bijwonen.

In Woerden op een zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00.Volgt u de Yoga lessen in Culemborg, Yogales in Geldermalsen of Yogales in Eck en Wiel, Maurik.  Dan bent u van harte welkom bij de extra yoga lessen die we op de zondagen geven in Culemborg.

Nadere informatie over de datums worden ongeveer een maand van tevoren gegeven.

Wij geven regelmatig dit soort sessies. Het kiezen van een onderwerp gebeurt in overleg met degenen die zich hiervoor opgeven. Een sessie (van 2 uur) kan bijv bestaan uit het verdiepen van 1 asana (lichaamshouding) + ademhalingstechnieken. Tijdens een andere sessie komt bijv. meditatie/awareness aan bod. Alles kan worden aangepast aan iemands niveau en fysieke kunnen.

Soms vraagt men wel eens: “Gaan we dan 2 uur zitten tijdens de meditatie?”. Dat is vooral voor beginners bijna niet op te brengen, dus dat doen we niet. Twee korte meditaties, voorafgaand en tussendoor, verdiepen we ons o.a. in hoe het lichaam voor te bereiden op een meditatie. De buikademhaling, oftewel lage ademhaling, aanleren. Er is tevens ruimte voor een vragenronde.

Een vraag die regelmatig terugkomt is, wat kan ik toch doen om al die gedachten/ mijn hoofd / denken tot rust te brengen?.Hier geven wij dan, zeg maar yoga-handvatten-technieken voor. Er zijn vele Yoga en Meditatie technieken. Er is niet 1 techniek die voor iedereen ten alle tijden werkt. Als een soort wondermiddel.

Wij proberen er samen met u achter te komen bij welke technieken u zich goed voelt. En met welke technieken u praktisch iets kunt.

U kunt zitten op de vloer of op een stoel. Enz alles wordt aan uw mogelijkheden aangepast ook tijdens de asana(lichaams houding) sessie.

Achteraf drinken we met zijn allen gezellig een kopje thee (Wij zorgen voor de thee en degenen die oefenen evt. voor het koekje)

Kom gerust eens langs voor een gratis yoga of qi-gong proefles. Van tevoren kunt u  met ons een afspraak  maken hiervoor. Zodat er niet op het ene uur 5 personen voor een proefles komen en op het andere uur 1 persoon. Om zo te voorkomen dat het ene lesuur overvol is. Terwijl er op het andere lesuur nog ruimte genoeg is.

U kunt ons bereiken via de e-mail : peter@yogawoerden.nl

U kunt ons ook bellen , de tijden dat wij bereikbaar zijn staan vermeld op de contact pagina. Tel nr: 06- 4125 9782

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.