Nieuws

Yoga in Eck en Wiel, Yoga in Maurik

De yoga lessen in Eck en Wiel worden gegeven In het Jeugd gebouw (Prinses Beatrix straat 9) naast de Anna kerk. Iedere Woensdag- morgen om 9.00 + 10.15. + 11:45. In het derde uur van 11:45, zijn er nog twee plaatsen vrij.  Als u bijvoorbeeld in Maurik,Zoelen of Beusichem woont bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de Yoga.

Ons email adres is : peter@yogawoerden.nl

Tel.nr. 06-4125 9782

Ook bieden wij o.a. bedrijfsyoga lessen aan. O.a. in Buren,Maurik,Eck en wiel en omgeving. Yoga in Eck en Wiel, Yoga in Maurik, Yoga in Buren. Het is o.a ook mogelijk om in de vorm van een yoga priveles . In uw eigen woonplaats een yogales van ons te krijgen.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

2 Responses to Yoga in Eck en Wiel, Yoga in Maurik

 1. Peter says:

  Goedendag Angela, bedankt voor je reactie op de site.
  Er is nog plaats in Eck en Wiel op de woensdag morgen om 10:15 en om 11:45. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.
  Gelieve van te voren even te bellen(06-41259782) of te mailen peter@yogawoerden.nl
  vriendelijke groet Peter Tuasela

 2. Peter says:

  Goedendag Angela, sorry voor het ongemak ,maar ik kwam je bericht nu pas tegen. Je bent van harte welkom op de woensdag in eck en wiel. Om 9:00, 10:15 en in september ook om 11:45.
  De yogalessen worden gegeven in het jeugdgebouw naast de kerk. Gelieve van te voren even te mailen (peter@yogawoerden.nl) of te bellen 06-4125 9782, als je met ons mee wil yoga-en een proefles is gratis verdere info over de leskosten geef ik na de proefles er zijn diverse mogelijkheden vandaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>