Uncategorized

Yoga kan door iedereen beoefend worden(dus ook als u niet zo lenig bent)

U hoeft voor de yoga niet lenig te zijn of u in allerlei bochten te kunnen wringen om de yogaoefeningen te doen.

Een goede yogadocent past zo wie zo de yogaoefeninngen aan, iedere yogaoefening  kan op de eigen wijze worden beoefend en naar ieders persoonlijke kunnen en wensen worden aangepast. Of dit nu gaat over fysieke , meditatieve of ontspanningsoefeningen . Wel is het zo dat yoga uit verschillende onderdelen bestaat en dat een bepaald onderdeel meer aantrekkingskracht op iemand kan hebben. Iemand van 70 jaar oud met bijv gewrichtsklachten kan andere redenen hebben om te yoga-en dan bijv een topsporter. Daarom worden er soms yogalessen aangeboden met een verschillend accent.

De topsporter die zijn kracht en lenigheid wil vergroten denkt soms dat yoga alleen voor de ontspanning is. En degene die juist ontspanning zoekt, ziet op de tv jonge mensen de yogaoefeningen doen waarvoor je fysiek heel lenig dient te zijn. Voor beiden kan de yoga iets betekenen. Dus bij deze nodig ik iedereen uit om eventuele vooroordelen opzij te zetten en met ons mee te yoga-en. Een proefles is gratis.(peter@yogawoerden.nl) of 06-4125 9782

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>