Uncategorized

Buiten yogalessen voor jongeren nu 3 maanden voor 12 euro.

Buiten yoga voor jongeren, van 12 t/m 17 jaar, in het Brediuspark op het grote sportveld. Iedere zaterdag om 10:45. Deze zomer van 6 juni tot eind augustus is er een speciaal aanbod voor jou. Drie maanden yogalessen voor 12 euro. Zodat je laagdrempelig kennis kunt maken met echte yoga. Ja oefeningen waar je fysiek en mentaal gezonder, sterker meer relaxed van wordt.Maar yoga is meer dan alleen maar fysieke oefeningen en daarna ontspannen. Alles van de yoga komt aan bod. O.a. de asana’s (yogahoudingen en series) maar ook de ademhaling, concentratie en meditatie oefeningen. We oefenen in traingskledij, je dient zelf een yoga/sportmatje en badlaken mee te nemen.

Inschrijven kan via de site : www.inwoerden.nl

Als je deze site bezoekt, klik dan op tryout , onder de activiteiten zie je dan ons logo staan. Een opkomende zon boven de aarde met een yogi die de omgekeerde boog asana doet. Of typ het woord yoga in bij de zoekoptie.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>