Uncategorized

Buiten yogalessen voor jongeren nu 3 maanden voor 12 euro.

Buiten Yoga, Qi gong/ Tai chi en Fitness lessen voor jongeren, van 12 t/m 17 jaar, in het Brediuspark op het grote sportveld. Iedere zaterdag is er om 13:00 (yoga)  om 14:15 (Qi Gong) en om 15:30 een Fitness les. Drie maanden voor 12 euro. Zodat je laagdrempelig kennis kunt maken met echte yoga. Ja oefeningen waar je fysiek en mentaal gezonder, sterker meer relaxed van wordt.Maar Yoga en Qi Gong zijn meer dan alleen maar fysieke oefeningen en daarna ontspannen. Alles van de yoga komt aan bod. O.a. de asana’s (yogahoudingen en series) maar ook de ademhaling, concentratie en meditatie oefeningen. We oefenen in trainings/ sportieve kledij, je dient zelf na de eerste proefles een yoga/sportmatje en badlaken mee te nemen. Voor de eerste les zijn er reservematjes aanwezig.

Voor een afspraak voor de gratis proefles kun je me bellen tel.nr. 06-4125 9782. of mailen : peter@yogawoerden.nl

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>